Zka
2007.05.04
|
|
0 0
15954
|
Tegnap először volt 2 párhuzamos Kara raidünk, mindketten eljutottunk az Operáig, a mi csapatunk azt is kipucolta. Egész jó eredmény ha azt nézem, hogy nálunk egy tank, egy healer tök új volt itt és rajtuk kívül 3 vagy 4 alt illetve raidre nem nagyon járó main volt bent (mintpl az én magem). Moroes 1 shackleval ment le, a prot warrior addot végig mindkét tank tartotta, vanish alatt lőttük, 50% körül az is meghalt. Big Bad Wolfról továbbra is azt gondolom hogy finomítást igényel. Volt 3 és 1% wipeunk rajta, persze nem ez a baj hanem hogy nem látom milyen taktikával lehetne megoldani hogy a piroskák 90%a ne haljon meg. Igen, kurvagyorsan futunk és próbálunk a tereptárgyak mögé menni hogy a farkasnak kerülnie kelljen. Olyat még nem láttam hogy egy piroskát 1x se üssön meg a boss, és mivel simán üt 9K crushingot... A pull utáni 5secben történő piroskásítást már nem is említem, van hogy misdirectionnal se ér még a tankolási helyére a boss és már piroskásít... Nos a továbbiakat el lehet képzelni. WTB Oz event :D |
|