Megnéztem az emil címedet, s már tudom is, ki vagy. (Ha nem zavar a tegeződés.) Ettem is a főztödből, és nagyon tetszett, mondhatom ízlett. Az is alkalomra készült menüsor volt -- és a társaság többi tagja dícsérte.
A nagy kérdés -- és ezt Te is megfogalmaztad --, szerinted ma Magyarországon hányan gondolkodnak (szakácsok) hasonló fejjel?
Másrészt "normál halandónak" általában eszébe sem jut a lakóhelyén bemenni egy ötcsillagos hotel éttermébe, nem könnyű onnan "forradalmat csinálni".
Harmadrészt, Te, aki még abszolút a fiatal séfgenerációhoz tartozol (de már elismernek), meg tudod-e magyarázni pl. a vendlátó iskolákban oktatóknak, hogy merre lenne a helyes irány? Milyen hozzáállásra készítsék fel a tanulókat? Van-e szövetségesed az idősebb séfek között (kettő-háromnál több)?
Végül, visszakanyarodva a kiinduláshoz: a hotelben, ahol alkalmazott vagy (bocs), mit szólnak, mit szólnának a tulajdonosok, vezetők, ha bemenne egy öt-hat fős társaság, és saját kedvére és a séf kreativitásának kihasználására elkezdene mindenféle spec kívánság alapján rendelni, étlapon nem lévő dolgokat?
Bocs, ha nagyon oktondi voltam, vagyok.