hagye Creative Commons License 2007.05.03 0 0 303

Van még egy gondolatom a húsokra vonatkozóan.

Az egy dolog,hogy keressük a legjobb minőséget az alapanyagban,de amikor a tudatlan kollega rárakja a bélszinre,meg a mindenféle húsokra a jó nehéz vas serpenyőt,hogy hamarabb süljön akkor hiába veszed te meg a legjobb minőségű húst!

És visszatértünk megimt az un.kör elejére,hogy a képzés!Nekem több mint egy évembe került amig bebizonyitottam nekik,hogy miért jobb úgy ahogy én csinálom!

Gyors elősütés és alacsony hőfok!

ezt ragozhatnánk minden alapanyagra:zöldségre,gabonára stb.

Csak még egy jó példa:

usta szakács egészben rakja fel a krumplit főzni.Mi történik?Jól elázik és megszivja magát vizzel.Már nem is tudsz jó pürét csinálni belőle,ahelyett,ogy 5 perc munkával feldarabolta volna kisebb kockára!

Mentalitás,Hozzáállás!

Eltöltöm az időmet((óra) és megyek haza a többi meg nem érdekli.Pláne a vendég.Nem asaját hirnevét teszi kockára.

Ilyenkor ti mit csinálnátok???

Előzmény: candidus (302)