trofimov Creative Commons License 2007.05.03 0 0 293

értem.

 

de kérdezem, Te milyen változásokat viszel véghez az ötcsillagos szálloda konyháján?

 

miért kell külön kérni a konyhafőnököt, hogy bocs- most az egyszer főzzél jót?

 

ha ötcsillagos a szálloda akkor biztos sok a külföldi vendég, ők fogékonyak minden újra, őket el lehet kápráztatni külön kérés nélkül is! nem kötelező nekik adni a hagyományosnak kikiáltott rosszat.

 

 

sajnos már oly sokszor csalódtam a hazai "vendéglátóiparban", hogy kerülöm ha lehet.

fejenként 10 e Ft-ból én inkább főzök otthon....., és biztos jobbat, mint amit itthon az éttermek 99%-ban kapok.

 

azon túl, hogy beszéljünk a szálloda szakácsával még milyen lehetőséget látsz a változások elindítására?

Előzmény: hagye (291)