De jó, hogy megnézted! Lehet ömlengeni. :-)
Kapaszkodj meg: szerintem is édes volt az a kutya! (Úristen, el se hiszem, hogy iylet mondtam) De egyébként tényleg, pontosan azért, amit mondasz, hogy nem az a tipikus nyálas, erőltetten édes, amerikai álmot reklámozó filmes kellékkutya volt, akire rá van írva, hogy "kötelező szeretni" hanem egy égetnivalóan rossz, szemét kis büdös dög, pont Greghez illett! :-) Meg azt bírtam, hogy amikor elhangzott, hogy "Hector" még az előző részben , szerntem mindenki minimum egy farkaskutyát képzelt el, erre kapunk egy kis westie-jellegű szőrpamacsot, ez oylan tipikus női kutya. :-) (barátnőmnek is ilyen van) És ahogy a saját képére formálta, meg nem tudott megszabadulni tőle...ez a kutya Greg volt csak állatban. Szerintem is üde színfolt volt, és le a kalappal az írók előtt, hogy az agyomcsépelt kutyás sztoriból is ki tudtak hozni valami érdekeset és újszerűt.
A House+Wilson páros meg kiapadhatatlan poénforrás. És azt bírom, hogy tök jól néznek ki egymás mellett, amikor egymás szöges ellntétei, Greg a motorosdzsekijében, kopott farmerban, tornacipőben, a "born to be wild" botjával, Wilson meg a kis pedáns vasalt nadrágjában, nyakkendőben, feltűrt ingujjaival....jáj, rá akarok ugrani mindkettőre!!! Tök máshogy szexik, de az közös bennük, hogy eszméletlen dögös mindkettő. (ebből kellenek screencapek, SOK)
A liftből kijövős jelenet klasszikus :-)