tömegnövelő lefekvés elött: hát én nem rajongok az ötletért, inkább szilárd kaját eszek, csirkét barna risszel, zöldséggel. nemjó ilyenkor a gyors ch.
tömegeléskor 2-3g protein, 5-8g ch kell. alkatfüggő. vékony, magas egyéneknek több, a dagiknak kevesebb. én turmixot csak ébredés után (nem mindig), meg edzés után iszok. ez viszont egy szertartás már nálam, edzés után bemegyek az öltözőbe és már iszom is.
a hozzávalókat nem kell összekeverni. sékerbe 3 dl viz, aztán beleszórod a mérőkanállal a cuccokat egymás után, rázol rajta egypárat, és kész. ha normális proteint veszel, (tejsavó) akkor simán oldódik, nem lesz habos se.
hát rám aztán nem jellemző a márkahűség, rengetegfajta proteint lapátoltam már be. ha olcsót akarsz, de viszonylag jót, akkor cytogen vejpró. nem rossz cucc, de geciédes, és én emiatt nem nagyon szeretem. szőlőcukorral émelyitően édes már, maltoval meg "besürösödik". a vaniliás habzik, mint állat.
a favoritom az Ultimate Prostar, ez egy kombó, olcsó, nme édes, 81%protein, a kategóia legjobbja. imádom. az ize elég gyenge önmagában, viszont marhajó ha raksz hozzá ch-t. és ebből van banános is!!!(hasonló az ON wheygold is, de az drágább, a dymatize is jó, bár ennek az ize a vejpróra hajaz. a csokisé)
edzés utánra vehetsz izolátumot, itt csak az ultimatees isopremet próbáltam, karakterisztikuma ua, mint a prostar. az iso sensation is jó, ez baromi finom (chocholate fudge), és nem is sokkal drágább.