Wágner úr Creative Commons License 2007.05.02 0 0 13
Miafrancot csodákoztok...., hukk, bocsánat..., annak az izének má' a neve is magyar - kongó...., én Egy Pofa Söré' (a züzlet az üzlet) el is mondom hogyanvolt ez... Amikor elindultak honfoglalni, akkor egy társaság beivott és elkanyarodott egy kissé..., na, ahogy én szoktam, amikor elindulok Nauruba.... Aztán mentek-mendegéltek, de beletévedtek abba' az Afrikba', és sokat mentek, népvándorlásilag...., de persze vittek magukkal egy Lyó nagy hordó Söröt, amit még sumérokként fölfedeztek, hál'istennek, volt eszük, tudták, hogy az védőital....., és minden kórságnyavalyától véd, még a hülyeségtől is...., időnként azt itták, hogy szomjan ne dögöljön a törzsnemzet, na, ahogy ill... Mentek-mendegéltek, keresték a déli sarkot, mer' azt hallották, hogy azon a sarkon van egy Lyó kis kocsma.... Aztán odaértek arra a vidékre, a Sör pedig elfogyott!!!! Hiába ütögette a sámántáltos a hordót, az csak kongott... Így aztán nem tudtak továbbmenni a déli sarki kocsmába, és leültek ottan pihenni, utána telepedtek is, a helyet pedig elnevezték Kongónak..., most ottan ücsörögnek és várják a fölmentős expedicijót.... Na eztet köll megszervezni és nem röhigcsélni itten....  Söööört az idegenbe szakadtaknak!