Szia BetonCs!
Igaz én már átigazoltam a Mazdától :-), de a kérdés általános.
Az első "ködlámpa" neve ködfényszóró, extraként szokták emlegetni, a hátsó pedig ködzárófény, ami alap minden autóban. Azért van két visszajelzés, mert két külön lámpát jelez vissza:)
Én anno 323-ba installáltam utólad ködöst előre. A zárófény sárga lámpája addig is működöt(meg a zárófény is), és amikor beraktam a kapcsolót az előre kialakított helyre akkor megszólalt a ződ is :)
A te problémád:
Ha a lámpa jelez, a relé kattan, és a hátsó lámpában meg jó izzó van akkor a hiba a relé meg a kocsi fara között lesz.
Én a relével kezdeném. Ha kattan akkor a relé tekercse működik, kérdés, hogy a kapcsoló érintkezők is rendben vannak-é. Lehet, hogy csak tisztítás kell nekik. Esetleg vezetéklecsúszás, ami bárhol előfordulhat. (A vezeték szakadás - valahol eldugott helyen védve - elég valószínűtlennek tűnik nekem ...) Mondjuk egy multiméterrel az is gyorsan megtalálható. Szal szakadást kell keresni valahol. Szerintem...
UI Ha jól emlékszem biztosíték nélkül a relé sem megy, de azért ellenőrizd le a ködzárófény biztosítékát. Sosem nem lehet tudni ...