robin54 Creative Commons License 2007.04.30 0 0 1268

Sziasztok,

videok keresgélésére kiváló a youtube (www.youtube.com), rengeteg van fent.

Nekem is megvan néhány klipp, a leghiresebbek közül, a'szem : Please Forgive Me, Have You Ever Really Loved a Woman, Open Road, Here I Am, stb... Szivesen elküldöm e-mail-en, ha kell vkinek.

A kollégámnak, akivel a koncertre megyek, utána két nappal lesz a szülinapja. Gondoltam megpróbálom, hátha kaphatnánk egy "Happy Birthday"-t Bryan-től, a színpadról... :))

Írtam hát egy e-mail-t az info@bryanadams.com-ra.

Csütörtök este válaszolt egy nő, személyesen nekem, elmagyarázta, hogy miért nem tudják teljesíteni a kérésemet... Nyilvánvalóan azért, mert több ezer rajongó kéri ugyanezt, nap, mint nap, és hát valóban nem lenne fair csak néhányat kiválasztani... emellett Bryan koncertjeinek spontaneitását is védik ezzel... végül azzal zárta, hogy reméli, hogy ennek ellenére fantasztikusan fogjuk érezni magunkat a koncerten :)

Sztem eszméletlen korrekt és jófej válasz volt, és rendkívüli módon értékelem :)

A poszterekre visszatérve, bocsi, hogy nem jelentkeztem, nagyon el voltam havazva. És csütörtökön már utazom ki Angliába. Utána esetleg beszélhetünk újra róluk ?

Köszi,

Robin