Bakancs4
2007.04.29
|
|
0 0
2328
|
Határozottan tiltakozom az ellen , hogy én nem értek a lovakhoz (beta9 2313-as hozzászólása) …1985 májusában pár percig ültem egy hintaló szelídségűn , a vérmérsékletére jellemző , hogy szerintem minden káros következmény nélkül tüzet rakhatttunk volna a hátán . Az előtt pedig egyszer megállítottam egy elszabadult lovasszekeret , na nem kell valami Szupermen-filmbe illő jelentre gondolni : amikor a gazdája leszállt a bakról , akkor az otthon maradt csikója útán sóvárgó kanca elkezdett kocogni hazafelé a kocsival , mivel futva utólértem , el tudtam kapni a földre lógó gyeplőt és addig rángattam amíg a kocsi visszafordult , illetve megállt . Szóval legalább annyira értek a lovakhoz , mint a NKH az L2-es járműosztályhoz………..Ami a CM beüttetést illeti , nekem is az a véleményem , hogy el kell kezdeni a szolgálati utat . Alapból nem fogják beütni , mert a bírósági határozat nem arra kötelezi őket , hogy beüssék , hanem annyit állapít meg , hogy valahol valaki nem követett el egy szabálysértést . Bevinni , kérni , elutasítják , levélben rákérdezni , fellebezni , bíróság , per ….Szerintem innen kell kezdeni . ……….Ami A MEH-es manusztól származó infót illeti (miszerint lesz egy grénum ami javaslatot tehet ) , akkor hamarosan előhajtom a megbízólevelem , és megpróbálok oda bejutni a társadami-érdekképviseleti vonalról . De egy héten belül én se érek sá semmire , most éppen hajtás van a melóban . |
|