Mostanában nekem is néhameglódul afantáziam sajna és én is félrekacsintok,meg elképzelem. Az álom az a 3. gen Rx-7,de ha a realitásokat nézzük,akkor egy X6. Azt szívesen "meg is csinálnám":) Nézegettem is azt az átalakított darabot a jómultkor a használtauton, de aztán beletettemmég 300huf-ot a vénasszonyba... (az a Mazdi amúgy végül pécsi lett:)
Ami még nagyon szimpi az egy uccsógenerációs 929 csakez perszemegint beszerezhetetlen...
...úgyhogy nekem is hasonló aproblémám,nincsmostanság értékelhető kocsi a piacon, a sajátomat lehetne ugyan upgradelni még technikailag,főleg kényelmifelszerelések ( gondoltam már hűtőre, DVD-re egyéb luxuscikkekre, ha kész a a moci) de igazság szerint nemtudommi legyen.
Párév múlva kapjam szét abszolute atomjaira,alakítsam át mégjobban és rakjam össze? Vagy vegyek majd egy használt MPS6-ost és keressek egy tisztességes gazdát?
A héten mentem vele egy jó1000 km-t,és igazábólnincs vele semmi baj. Az m6-on végigpörkölt gond nélkül 180-al (akkor fogyasztott is vagy 10-12 ligyit/4800-as fordulat)! Aztán jöttem egy Békéscsabát 100-120-al nem (városban 50:)sprintelgetve+kedves+pocok+telepakolva úgy meg 8 lityi alatt maradt, de hol kapok ma olyan kocsit, amiezt produkálja hasonló méretekkel, kényelemmel,és élvezeti értékkel?
...mert egy kombi passat biztos fasza,de hányan fordulnak utána? :)