Spinderella Creative Commons License 2007.04.29 0 0 1325
Most lett vége az interjúnak, direkt ezért keltem fel, hogy megnézhessem.:)
Szóval, a Lakat T. Károly interjúvolta, és a bevezetőből az derült ki, hogy Tímár Péter volt az egyetlen tizenvalahány ember közül, aki el merte vállalni, hogy nyilvánosság előtt beszéljen a témáról.

Bejött ami flugi írt néhány napja, azaz, Tímár abszolút filmes szemmel nézte az ""alkotást"", és végig azt gondolta, hogy egyfajta trükkfelvétel. Úgy gondolta, hogy a kád mellett állt egy állatorvos, hogy néhány mp múlva kivették a vízből a cicát és egy arra megszólalásig hasonlítóval helyettesítették. Röviden, Tímárnak, elmondása szerint eszébe sem jutott a film közben, hogy amit lát, az valódi.

Egyébként egész végig látszott rajta, hogy sík ideg, ezt mondjuk meg is értem. Amit viszont nem értek, azt mondta, hogy a díjat visszavonták toepler-től, holott azért az a nyilatkozat amit kiadtak, nem egészen erről szól, ugyebár.

Magam részéről becsülöm benne, hogy legalább ő ki mert állni, bár néhány ellentmondásra nem derült fény, pl. Lakat T. nem kérdezett rá, hogy a díj odaítélését mennyiben befolyásolta, hogy toepler még a filmszemlén beismerte, a hogy a cica elpusztult a forgatás során. Pedig erre azért nagyon kíváncsi lettem volna.
Előzmény: Bandimacs (1321)