Rossz vicc, egyetértek. De reális. Sajnos.
A körmendi esetről pedig az a véleményem, hogy nem veszek 10 millióért Mercedest ha csak 5 milliós Toyotára van pénzem, minden többi csak mellémagyarázás és felesleges okkeresés. Jövőbeli ígéretekre pedig soha semmilyen körülmények között nem szabad számolni, feltéve persze ha volt ilyesmi (csak találgatok). Mintha ez is hiba lenne azon a környéken...
A körmendi helyzetet pedig hülyeség a fvárihoz hasonlítani, mert Fváron sokkal tőkeerősebb a bázis (az Albacompot mint főszponzort nem számolva pedig igen diverzifikált is, vagyis egy-két támogató kiválása nem okozna nagy vérveszteséget). Ugyanakkor világos, ott is nagyot fordulna a világ, ha Minárovits gondolna egy merészet. Azért nem lehet összehasonlítgatni, mert Körmenden perpillanat most még az is hiányzik, aki meggondolhatná magát.
Mindenesetre az Albának jelentősen vissza kellene esni pénzügyileg ahhoz, hogy sarkatnak is lefagyjon az arcáról a mosoly, mikor ilyeneket olvas (persze a körmendi sírás-rívást már én is csak nagy fentartásokkal vagyok hajlandó kezelni, valóban minden évben eljátszák, én nem tudom megítélni mennyire alappal vagy alap nélkül. Eddig mindig kikecmeregtek belőle, remélem ezúttal is így lesz).