Sziasztok.
Csak nagyjából összefoglalva még egyszer.
Toepler Zoltán soha többé nem lehet tiszta. Amit tett, akár önkézzel, akár mással elvégeztetve, akár csak "véletlenül került hozzám, én meg balga módon betettem a filmbe", nem számít. Alapvető emberi érzéseket-értékeket sért, amit tett, nem utolsó sorban, bűncselekmény elkövetője vagy részese. LAKOLNIA KELL. Minden tiszteletem az ezügyben aktív kezdeményezőké. Bármit is kell tennünk, tartsunk ki, soha ne adjuk fel. Ha kell, nézzük meg újra és újra a felvételt. Garantáltan ébren tart majd.
Ez most egy felkapott téma. De pont ezért. Ezen az "apró" példán keresztül precedenst lehetne teremteni. Ha most sikerül ezt a gazembert, ezt a végtelenül aljas valakit ellehetetleníteni, talán sikerülni fog a jövőben a hasonszőrűeknek is jogi úton betartani. Minden kedves együttérzőnek és tenniakarónak a legjobbakat kívánom.
Elindult itt valami, ami sokaknak meglepő, mert igen, tényleg lehetne sorolni a világ egyéb szörnyűségeit, lehetne példálózni azzal, hogy naponta x tízezer ártatlan gyermek hal éhen a világon, de valahol meg kell értenünk, hogy az sem baj, ha mi most ebben a (sokak szerint unalmas) témában lázadozunk, mert végétére is csinálunk valamit, itt és most van lehetőségünk tenni. Toepler talán egy impulzus, hogy felébredjünk, nem tudom. Amíg verjük a vasat, amíg ez a korcs a mi szidalmainkat lélegzi, addig talán van ráhatásunk a világra, (nagy szavak, de hogyan máshogyan?) addig talán egy kicsit belepofozhatunk a beteg elmék önérzetébe.
Rövidre fogva: ez most nem csupán aljas állatkínzás és öncélú, perverz gyilkolás, ölés. Ez lehet egy kezdet, hogy b...d meg, na ezt már nem tűrjük tovább, ezeket a szerencsétlen figurákat nem bírjuk tovább, alapvetően a BETEGSÉGET nem toleráljuk sem kitüntetéssel sem közönnyel. NEM TOLERÁLJUK, HOGY VALAKI BETEG ÉS A BETEGSÉG LEGYEN AZ ÉRTÉK MŰVÉSZETBEN ÉS ÉLETBEN!
Sokan nem értik, mire ez a föllángolás. Sokan egész egyszerűen hülyének néznek minket. Ma elmentem egy étterembe, a témát felvetettem, és az azt mondták, a macska úgy is meghalt volna. Dezinformáció maximus. Kisebbségben maradtam "hülye" véleményemmel. Ne legyünk KÖZÖNYÖSEK! A közöny gyilkos. Abból jön majd minden mészárlás.
És végezetül, mivel úgy sem tudtam (így visszaolvasva magam) tárgyilagos, higgadt és szuperobjektív lenni, itt vannak a képek an én cicáimról. Nagyon szeretem őket. Láttam őket, ahogy megfogták az egeret, vagy behozták a szobába a félholt seregélyt, nem győztem takarítani a vért utána a parkettáról. De ebben a macska"játékban" nincsen aljasság, mert ahhoz ezek a teremtmények nem elég fejlettek. Ez pusztán ösztön. Aljasság abban van, ha valaki tudatosan kínoz, szenvedtet egy nála sokkal gyengébb lényt, hogy abból anyagi hasznot nyerjen. Toepler esetében (és most bocsánat) talán női ruhákat vegyen belőle.
Itt van nektek két cicóm, akiket ma is szeretettel megsimogattam. (Ezt az érzést ne ismerd meg soha, te aljas korcs, te szégyen. Nem vagy rá méltó.)
![Egyik kedvenc](https://img.index.hu/imgfrm/5/5/5/1/THM_0002775551.jpg)
![](https://img.index.hu/imgfrm/5/5/6/0/THM_0002775560.jpg)
(Azt hiszem, Toepler, hogy senki sem ússza meg, nálad kisebb gazemberek sem. Csak mindössze addig fogsz újjászületni, amíg ezt a tévedésedet le nem tudod, fel nem fogod, fel nem dolgozod, őszintén megbánod, de még akkor sem szabadulsz, jut még neked elég szenvedés, amit nem is kívánok neked, de ennek ellenére így lesz. Ezt hívhatod karmának, hívhatod sorsnak, lelked rajta. Ha van. De egy biztos. Te - ahogy ti mindannyian (engem sem kizárva) lakolni fogtok, szörnyű lesz, és rettentően fájdalmas. Sikoltozni fogsz, és sokan sajnálnak majd. Azt hiszem, én is. Sikoltozni fogsz kínodban. Bár nem biztos, hogy ez megoldás lenne, de azt javasom, vess véget az életednek. A saját érdekedben. Hátha így még megmenthetsz valamit értékeidből. Ne legyen fájdalmas. Használj gyógyszert, igyál rá, ahogy a gyávák. Csak elalszol, ennyi. Vess neki véget. Nekünk is jobb lesz. Felsóhajthatunk. Kérlek, gondold át, egyszer, őszintén. Segítenél az embereknek, komolyan.)
A fórum minden érző és értő hozzászólójának engesztelő álmokat kívánok. Toeplermentes álmokat.