amamsik Creative Commons License 2007.04.25 0 0 19

Sziasztok

mi kétszer voltunk a KOlpingban, másodjára most hétvégén, előtte 2.5 évvel ezelőtt.

Akkor egy szilveszteri programcsomagra fizettünk be, méregdrágán, annyit azért nem ért.

Mivel szeretünk új helyeket kipróbálni, nem mentünk volna vissza, ha a társaság, akikkel most pihentünk, nem erre a helyre szavaz.

A lányom most 5.5 éves, egy kicsit mintha már kinőttük volna a helyet.

A medencerészt én kicsinek találom, a lányom már tud úszni, ezért a nagymedencét tudtuk használni, az még elég szellős volt, de a kicsi a gyerekeknek iszonyú zsúfoltnak tűnt.

A kaja semmi extra, szerintem is inkább 3*-os, az üdítőt jó drágán mérik. A csárdát kipróbáltuk, a napi menü erejéig, elég kicsi adag volt. A szervizdíj nekem sem volt túl szimpatikus.

A belső játszórész nagyon megnőtt, a lányomnak különösen a csúszdás rész tetszett, kint pedig a trambulin.

Az óvodában most egyszer hagytuk ott, kézműveskedni, utána fel akart jönni.

A köntös amit kaptunk, majdhogynem rongyos volt, gyerekköntös nem volt.

A személyzet kedves volt, mosolyogtak, köszöntek mindig.

A sorompó tragikus, alig nyílt ki nekünk is.

Lucilla, az aquaticumból többször kértem már ajánlatot, de nekem nagyon drágának tűnt. És nem tetszett, hogy azt írják, hogy utolsó nap már nem lehet a facilitásokat használni, ez még mindig így van?

Ahol még gyerekkel voltunk:

Ami nekünk nagyon bejött: Sümeg, Hotel Kapitány. Szuper medencerész, jó kaja, gyerekprogramok, kirándulási lehetőségek.

Ami még szintén nagyon jó volt: Grand Hotel Galya.

Sárváron a medencerész nem túl gyerekbarát, de megőrzés van.

Hotel Hasik Döbrönte szintén barátságos.

Zalakaros, Hotel Mendan közepes.