Dorinesz
2007.04.24
|
|
0 0
584
|
Egyébként én a filmszemle zsűríjét is Tímárral az élen kőkeményen felelősségre vonnám, és szétkergetném őket. Egy fillér állami támogatást nem adnék nekik.
Ezzel maximálisan egyet értek, mint ahogy már lentebb is kifejtettem. Dehát újat már nem tudok mondani. Továbbra is csak ismételni tudom magamat, mélységesen fel vagyok háborodva!
Az meg a sokadik felháborító dolog, hogy Mo-on kevés az, ha feljelentik a rohadékot. Ha még a média is betársul, akkor esetleg hajlandóak foglalkozni a dologgal. Talán ez a "film" (ez nem film, hanem egy beteges lelkű ember vonaglása a vásznon) akkora közfelháborodást fog kelteni, hogy végre valahára büntetést is ki fognak szabni a bűnözőre, nem pedig csak egy ejnyebejnyét fog kapni. Legalább is nagyon remélem. És nagyon remélem, hogy Toeplert meg fogják hurcolni. Mert egy ép elmélyű ember egy ilyen szörnyűséget nem tesz bele a filmjébe. És szomorú az, hogy csak az ilyen jelenetekkel tudják elérni a kellő hatást a mostani társadalomban. (Persze tisztelet azon kevés kivételnek, akik az ilyet felháborítónak tartják. Mert láthatjuk, hogy nagyon sok ember ezt egy jó filmnek tartaj, ami katarzikus élménnyel hat a végkifejletben...)
|
Előzmény: farriss (579)
|
|