Ezért az állatkínzásért még díjat is kapott????? Hát emberek én szégyellem, hogy ebben az országban kell élnem. Ahol az embert a bűncselekményért még ki is tüntetik. Kérdem én, hova vezet ez? Most már azt fogja hinni az átlagember, hogy kitüntetés jár azért, ha megkínoz egy állatot. És mivel az állatvédelmi törvények egyébként is csak dísznek vannak, ezek után ezerrel be fog indulni a gyilkolászás. Példát kéne már statuálni ebben az ügyben, mert az egyszerűen nevetséges, hogy annak az embernek csak egy kis ejnyebejnye és 2 év felfüggesztett jár, aki felgyújt és borzalmas kínok között hagy meghalni egy kutyát! Minimum félholtra kéne verni őt is, aztán bedugni a köztörvényesek közé egy amcsi börtönben, ahol minden nap a túlélésről szól, aztán ha kiszabadul, még egyszer jól megverni. Az átlag magyar ember csak ebből ért.
Bocsánat az elragadtatásomért, de már akkor is remegtem a dühtől, amikor a napló beharangozása volt a tévében, a filmet magát nem is láttam. De hogy ez a szemétláda kis senki még díjat is kapott!!!! Hova tette a szemét a zsűri?
Komolyan mondom annyira fel vagyok háborodva, hogy még tisztességesen káromkodni sem tudok, egyszerűen nem találom a szavakat, és akkor már tényleg baromi pipa vagyok!!!!