oleandro Creative Commons License 2007.04.24 0 0 12604
OFF:
Kicsit régen jártam erre, hát mire kell visszajönnöm....
Aki a leandert szereti, az végképp nem lehet rossz ember, sőt rendelkeznie illik némi mediterrán nagyvonalúsággal.

ON:

nem tudom, ki hogy van vele, de számomra most van az az évnek az az időszaka, amit (leander ügyileg legalábbis) a legnehezebben viselek.
Szép gyorsan megnőttek a virágbugák, és az ember csak várja, várja, hogy mindjárt itt a virágzás, és akkor valahogy lelassul a dolog, és még egy csomó ideig szép lassan csak híznak a bimbók, a virágzás nem jön, még mindig nem jön, és az ember csak egyre türelmetlenebb.
Egyébként valalknél virágzik már olyan leander, amit nem most vett és március óta szabadban tart?

Más: szívtam egy jókorát. A 30valahány tavalyi gyökereztetésből akartam eajándékozni néhányat. Tavaly mindegyiknek a cserepére reagasztottam egy kis fehér szigetelőszalagot, amire alkoholos filccel ráítam az adott nyesedék adatait: milyen fajta, honnan van, mikori, stb.
Nos, mostanra teljesen eltűnt a felirat mindegyikről!. Most már sose fogom megtudni, melyeket tarháltam, nyisszantottam innen-onnan, illetve hoztam Olaszországból. És meg kell várnom a virágzást, hogy tudjam, mi milywen színű. Ajándékba meg kénytelen voltam zsákbamacskákat adni, csak remélve, hogy azért marad nekem is az adott fajtákból.
Azóta utána érdeklődtem profiknál, és azt az info-t kaptam, hogy az alkoholos filcek közül azért van 1 fajta, ami ellenáll napnak, víznek, stb, és megfelel kertészeti célokra: edding 140 S. Ilyet keressetek!