Már most megszegtem volna az ígéretemet...
Tudod Cserella, több vádpontot is össze kellene szedned, azért ezek elég gyenge érvek, amiket ellenem felhoztás áskálódás, tévedés ügyben. Az, hogy vett a férjem egy permetezőszert és én tévesen kiálltam amellett, hogy venni lehetett..., nos ennél nagyobb hibát sose vétsek! De ha hibákat vétek, ha annyira lelkiismeretes vagy, hát javíts ki, cáfolj meg, bizonyítsd be az igazad!!! Ne hagyd, hogy miattam másnak kára essen!!! Sosem állítottam, hogy szakember lennék, csak a tapasztalataimat írtam le, és hát kiálltam mellettük, ha megalapozottnak éreztem őket. Egyszerűen nem értem mi bajod van velem, tényleg a barátomnak hittelek és az, hogy nem értettél egyet a honlappal, nem ok arra, ahogy viselkedsz. Mire jó ez az egész? Nagyon akarod, hogy kiszálljak??? Végülis én már annak a honlapnak a kiforszírozásával megtettem mindazt, amit meg akartam tenni (és ebben több, általad is elismert topictárs is részt vett, mint pl.Rágica, Island, ha tévedtünk benne, közös volt a tévedés!, de erre fel is hívom az olvasók figyelmét!).
Tudod mit, legyen a tied és kertészmérnök kapcsolataidé a pálya!