Dezzie Creative Commons License 2007.04.23 0 0 312
akár a legutolsó segédmunkás is tarthatta a cicát: ha a filmben benne van, a rendezőt terheli felelősség. és az összes stábtagot mellette. a rendező felel a filmben történtekért, nem az volt,h ogy a színészek önszorgalomból felvették, majd megmutatták T.-nek, hogy ha gondolja, vegye be a filmbe.. (bár bűncselekményt bemutatni..)
nem érdekel, mit csinál a tv2, nem küldtem smst, nem gazdagítom őket. egy dolgot láttam, de akármelyik csatornán láthattam volna: egy kismacskát megkínoztak és megöltek. a kismacska szenvedett. emellett semmi pénzekre és hírverésre utalás miatt nem lehet elmenni! örülök, hogy kiderült. sosem láttam volna a filmet, ha most nem mutatja be a Napló. sosem háborodtam volna fel úgy, hogy Toepler fejét egy kádba kívánjam..
jó, hogy kiderülnek ezek még ha szenzációhajhászásból is, mert a szenvedés valódi volt! akármilyen körülmények között derül ki, hasznos!
és senki nem érzi céljának, hogy megnézze a filmet ezek után, úgy érzem.. szóval az alkotókkal ezzel nem teszünk jót. a tv2 meg, ha az smsekkel pénzt kap, talán legközelebb gyorsabban mutat meg hasonló eseteket.. ezeket nem a tv2 csinálta, csak bemutatta. későn, de jobb későn, mint soha. (a cica élete nem ezen múlott, sajnos.) amúgy meg kapjon csak minél nagyobb nyilvánosságot, talán valahol elintézik T.-éket a privát életben.. szerencsére nem túl gyakori név, talán egy hitelügyintézőnek vagy apehesnek is eszébe jut.. :)
Előzmény: smaragdi (302)