És gránátot honnan szerzel bele? Én találtam kb ötöt két fajtából együtt az egész játék alatt.
Valahogy ezért nem látom értelmét az "endgame" fegyvereknek se úgy általában, 7.62-es lőszer (de már 9x39 mm-es mesterlövész is) effektíve nem létezik, úgyhogy a Vintar-tól felfelé a fegyverek csak dísznek vannak. Az meg nem megoldható, hogy alternatív fegyverként magaddal cipelsz egy ötkilós mesterlövész-puskát azzal a 15 lőszerrel, ami van hozzá, mert nem fér a cipelőkapacitásba, másik fegyvert meg muszáj vinni, különben nem lenne mivel harcolni (ez a legnagyobb fájdalmam a súlylimittel, hogy ott az a rengeteg különböző helyzetben ideális fegyver, de nem tudsz magaddal vinni egyet se alternatívának, hacsak nem akarsz folyamatosan stamina nélkül vánszorogni a túlterheltség miatt). Szóval én kb. a játék felétől kezdve, amikor találtam egy GP 37-est, azzal mentem végig (el is kopott rendesen), mert egyszerűen nem volt olyan, ami annál jobb, és lőszer is van hozzá.
Pedig találtam pl. spéci hangtompítós Dragunovot, nézegettem egy percig, hogy jaj de szép, jaj de jó, de lőszer nélkül mit kezdjek vele, úgyhogy ott rozsdásodott meg egy ládában a VLA-k meg a Vintar BC mellett.
FT200-ast is csak a legvégén találtam egyet, csak nulla volt az állapota, úgyhogy ahhoz meg hiába volt lőszer (az legalább 5.56-os), nem lehetett használni.