Ez a Toepler akárki minden bizonnyal ezzel akarta felhypeoltatni az amúgy nagytöbbség számára abszólút érdektelen filmjét amit enélkül valószínűleg a szakmán kívül a kutya sem nézett volna meg
lehet így sem fog
az öncélú provokálást meg-ami sokszor sajátja az ilyen "művészfilmeknek"-talán nem kéne összekeverni a művészi kifejezőerővel mert az ilyesmi nem más mint ócska szenzációhajhászás és ha valaki a művészet nevében akarja mentegetni a hasonló dolgokat (most általánosságban értem, nem konkrétan erre az esetre) az vagy mérhetetlen ostobaságból vagy szemellenzős sznobizmusból teszi azt
a két dolog sokszor együtt jár
de mindennél undorítóbb az a sunyiság ahogy az arc a közfelháborodásra reagált ez NO KOMMENT!
aki Á-t mond mondjon B-t is. ennyi.
minek fake-elni ilyen sületlenségekkel hogy úgyis beteg volt meg másnap el kellett volna altatni meg stb mikor sokkal tisztább sor lenne odaállni az emberek elé hogy hát igen én egy ilyen köpedelem alak vagyok, kinyírtam egy kölyökmacskát csak úgy. Ennyi lenne.
minek tetézni ilyen ócska kamu szövegekkel is ezt az amúgy is undorító dolgot?
remélem lesz következménye a dolognak, ha lecsuknák két évre azt hiszem azzal sokat tennének a társadalmi fejlődésért