Azzal a ribivel igazán lehetne valami! :-) Szerintem klasszak voltak a közös pillanataik, de persze ez lényegtelen, ha az elméletem esetleg beigazolódik...de ha nem, akkor azt a csajszit mindenképpen vissza lehetne hozni, mert aztért az is mekkora poén lenne már, hogy "Dr. James Wilson onkológus, barátnője egy prosti". :-D Személy szerint egy iylen fordulatot is csípnék.
A melegséget egyébként szerintem House leszarná. Egy oylan részt teljesen el tudok képzelni, ahogy kideríti, szépen összerakja a darabokat, és amikor összeáll a kép, akkor győztes vigyorral közli, de azért vág egy fejet, amikor rájön, mit is jelent ez... :-) De utána szerintem minden visszaállna a régibe.
De már megint csak agyalok. :-)
És valóban szenzációsak voltak a mostani részben ezek a Wilson-House meccsek, ahogy feszegették egymás határait, kölcsönösen szórakoztak a másikkal, és valóban, csak kibújt a szög a zsákból! És szerintem Wilson azért játszotta el többször is ezt a "lefeküdtem vele" trükköt, mert még látni akarta azt a fejet, amit House erre vágott, mert az valóban nem volt semmi! :-D Az az arc meg a kikerekedő szemek mindent megértek. Seriously???