matekope
2007.04.21
|
|
0 0
70750
|
Köszi. Bontóban már 5 ezerért van kapcsoló. Mondjuk jó lenne kipróbálni más autóból kivett panellel. Mert ha tuti az, akkor hajrá! Vettem WD-t! hihi! Már készültem a kontaktos dolgokra:-) Meg is próbálom. Amit kimértünk apuval műszerrel, hogy mintha nem menne hátra feszültség kapcsoláskor sem. Persze elég bonyolult a kapcsolása, TIS cd-t jól át kell hogy böngésszem, de valószínű, ha a WD sem oldja (szó szerint) meg, akkor műszaki zsenire lesz szükség. Az egészben az lesz bosszantó, hogy maga a rossz alkatrész valószínűleg olcsó lesz, pláne, ha bontott, de a munkadíj a sok kimérés miatt a többszöröse. De hát ez van. Egyébként a szervizes hozzászólásokhoz: jómagam a nagyszervízhez kb. 160 ezerért vettem meg a gyári cuccokat, nem utángyártottakat és nem bontottakat, mert fő a biztonság. Lehetett volna felszabályozni a féktárcsákat, hogy kb. kibírjanak még fél évet, de inkább nem. Kisfiam is velem van, asszony is, kollégákat is viszek néha, nehogy baj legyen. Egy jó szervíz megéri a pénzt. Persze nekem is vannak szomorú tapasztalataim, de szerencsére sok topic-társ tud segíteni tanácsokkal, és itt a sokak által szidott Internet is. Még egyszer köszi, megpróbálok fújni, holnap meg lesz Szegeden Mondeo-találkozó, hátha lesz olyan, aki megengedi, hogy a kapcsolókat áttegyük az enyémből. Üdv. |
Előzmény: zacy (70749)
|
|