Krisz1977 Creative Commons License 2007.04.21 0 0 27155

Zsír! Send pikcsahrz, when ready! :)))

Nekem most nem sikerültek valami jól a dolgaim a lengőkar cserével, mert egy-egy csavar oldalanként tutira be volt rohadva, amit iszonyatos kínszenvedéssel tudtam csak kivenni, vagy egyáltalán nem. A bal hátsó hosszlengő csavarját próbáltam éppen kilazítani, amikor is a nyakamba ugrott az egész gólyaláb. Szétesett a toronyszilent, annyira el volt rohadva, de semmi baj, vettem egy újat. Persze nem sokáig örülhettem, mert utána meg a lengéscsillapító száráról nem tudtam levenni a csavart. (Még az eredeti volt benne!!!) Két órán át vesződtünk faterommal, melegítettük, áztattuk, de a végén azt is a flex, meg egy hidegvágó oldotta meg.

Még szerencse, hogy a GC-ből félreraktam egy pár dolgot és volt köztük egy pont olyan anya is. Viszont a vadiúj rugóösszehúzóim remekül debütáltak! :)

Jövő hónapban veszek egy új tankot, meg egy betöltőt és akkor végre a fix lengőket is ki tudom cserélni, meg a másik hosszlengőt is. És persze a másik oldali toronyszilentet.

Át kell nézzem a benzincsöveket is, mert még mindig nem stimmel valami az üzemanyagellátással. A tőled kapott szabályozó jól viselkedik, de nem kap elég benyát, holott az AC pumpa meg jó. 5 bar-ig simán fel tudja nyomni.

Várhatóan május 5-6-körül megyek a Pécsbe.

Üdv!

Előzmény: StationW (27154)