Yosido Creative Commons License 2007.04.20 0 0 70739
Jajaja!
Aztán meg ilyenkor persze nagy gyorsan előveszik azt aki javította az autót és réverik a balhét. Az "autós" meg aki ilyen szituba kerül, rögtön a szerelőre hárítja a felelősséget, mondván nemrégen lett javítva, miért nem vette észre a szerelő?!
Ma azért én is felhúztam az agyam. Történt, hogy nagyjából két hete vissza cseréltettem a téli gumikat nyárira. Komplett négy kerékcsere volt. Szuper műhely, korrekt hozzáállás. Volt eddig! Ma mint általában szoktam 2-3 hetenként beálltam egy benzinkúthoz és guminyomás ellenőrzést hajtottam végre. Az autóval garázsból jöttem ki, két kilométert sem mentem meg még és reggel is volt. A guminyomások rendre 2.6 - 2.7 körül voltak!!! Mondom ez nem lehet, biztosan elromlott a mérő és elmentem egy másik kútra, nem volt messze. Összesen két kút van nálunk errefelé, de ez most nem számít. Ott is ilyen értékeket mértem! Persze beállítottam az előírt nyomásra a gumikat, de igen csak bosszant, hogy így mentem már két hete az autóval. A gumis műhelyben láttam nyomnak bele levegőt, mielőtt lecserélték volna, így azt gondoltam beállították az előírt nyomásra. Hát nem! Na erre gyors telefon a gumisokhoz, és azt mondja a "főnök", hogy ők mindig ilyen magasra állítják be a nyomást és majd a tisztelt ügyfél, mivel úgyis megy egy kút felé majd beállítja magának! Hát ez nem semmi!!! Ha most kellene visszamenni hozzájuk, nagyon gondolkoznék a dolgon. Majd őszre a legközelebbi gumicserére lecsillapodok.
Üdv.
Előzmény: zacy (70738)