Yosido
2007.04.19
|
|
0 0
70734
|
Hali! Nekem van egy nagyon jó szerelőm, akihez hosszú tizenéve már járok.Az előző autómmal is hozzá jártam. (sajnos még két évig nélkülöznöm kell a szakértelmét, mert még két év vissza van a gariból az autómon). Nos Ő szokott ilyen "okos" és "minélócsóbblegyen" emberekről mesélni történeteket. Hát sokszor csak hűledezek meg a hajam is égnek állt, hogy miket mesél. Persze utána mindig a szerelő a hibás. Naná!. Hanem az olcsósághoz ha nem is szorosan, de egy kicsit talán érintőlegesen idetartozik, amit most leírok. Remélem ezzel nem indítok el lavína effektust irányomban és nem is szeretnék megbántani senkit sem. A történet a követkető. Mielőtt vittem volna az egyéves szervízre az autót (1.4 tdci Fiesta) megkérdeztem, hogy vihetek-e olajat ( az már egy másik kérdés, hogy mikor már ott voltam az első éves szervízen, akkor már nem akarták elfogadni a hozott olajat) és felsoroltam három fajtát amiből valamelyiket hozni fogom. Válaszuk az volt, hogy hozhatom bármelyiket a háromból de a Ford nevűt meg sem próbáljak hozni, mert nem teszik be a garis autóba! Mondjuk ez a változat fel sem merült bennem, hogy ilyet hozzak. De azért csak rákérdeztem ugyan már miért nem jó ez az olaj? Hiszen rajta a Ford WSS... jóváhagyása is meg mégiscsak a saját nevüket adják hozzá. Válasz a fordostól: most olajokról beszélünk vagy miről? Hát lehet, hogy a Ford-nál tudnak valamit és ezért nem teszik bele ezt a saját néven futtatott olajat? Nagyon remélem, hogy ezzel nem bántok meg senkit, távol álljon tőlem de azért mégis csak fúrcsa volt ez a válasz a saját gyári olajukról. Üdv. |
Előzmény: zacy (70733)
|
|