Igen, valami a visszájára sült el, általános a motiválatlanság nálunk is. Én is nyugdíjba küldtem a sámánomat, abba is akartam hagyni, de vesztemre belekóstoltama lockba és az most nagyon tetszik - a sámánhoz képest egy álom szvsz. Viszont már csak hobbi szinten játszom.
Szerintem a Blizzard hamarosan változtatni kezd, ami majd kiderül hogy jó lesz v. rossz.
Pl. nem szerencsés, hogy Kharazan 10-es, sokan szembesülnek vele, hogy gőzerővel húzzák a karakterüket 70-re, aztán nem nagyon kerülnek be a Kara csapatba. Meg hiába mennek le a bosssok, 10 ember még nem reprezentálja a guildet rendesen.
Szerintem az sem jó, hogy olyan sok insta van, szétforgácsolódnak a játékosok, mindenki máshova menne. Azt sem értem, hogy az új LFG rendszer miért nem vált be, az elején 60-70 között csomószor használtam és sokszor jó csapatot hozott össze, nekem itt többekkel szemben kifejezetten pozitív élményeim vannak PUGokkal kapcsolatban. 70-en 1x sem jutottam le vele sehova.
Más. Most van az open beta a LOTR online-ban és kipróbáltam :))). (23-áig megy)
Nagyon sokat vettek át a wowból, az ui nagyon hasonló az irányítás egy az egyben ugyanaz, úgy látszik ebből szabvány lesz.
A grafikán látszik a 2 év különbség, tényleg nagyon szép lett. Ugyanolyan addiktív mint a wow, a kis lore masteremmel (remélem jól írtam) 4. szint után nagyon rosszul esett kilépni :)