Üdv!
Megnéztem a honlapodat, ugye , nem haragszol, ha kritizálom?
A hagymaleves cipóban óriási ötlet, fogok is készíteni, nade a hagymaleves...
Ember, a hagymaleves úgy indul: bouillon...
( Sosem ettem hagymalevest, mígnem egy üzleti ebéden egyik ügyfelem elég undorodva elemezte a francia hagymalevest. Fő gondja az volt, hogy az apró petrezselyem-darabok arra utaltak, hogy kockából készült. Kb. 5 éven át üldöztem valami receptet, ami autentikusnak tűnhet, de mind bouillon-nal indult...)
Én is eszem tyúkhúsleves-kockából levest, ha nagyon nincs más, mert levesből vagyok, de leveskockát még nem használtam semmi máshoz...
Szóval ezt azért tettem szóvá, mert házi használatú receptekről van szó, és más receptben is láttam kockát.
A Bart úr pedig Jean..:}}
Igazán bocs, a receptjeid amúgy jók, csak épp arról értekeztünk, hogy igazán igényes konyhát nehéz vinni.