panabubus Creative Commons License 2007.04.18 0 0 20
Szia, Ahmet!

Örvendek a hsz.-odnak.

Elsősorban köszi az éleslátásodat, de azon mátr túl vagyok. :-) Nicknévnek nem akartam az általad javasoltat hsználni, mert (itt legalábbis asszem) túl direkt lett volna :-) a "p*nabubus"-t pedig valamiért nem nyalta be az index, a regeléskor.

-De akkor sorjában: egy pillanatig sem úgy gondoltam, amikor ezt a topikot megnyitom (és vannak kategóriában hasonló "komoly" témák, mint "kocsma" meg ilyenek), hogy artfotó lett volna a cél.

-Jómagam soha nem akartam Jock Sturges (habár az ő neve megint kérdőjeleket vethet fel) vagy akár Robert Capa baérjaira pályázni. Igaz, hogy munkám során néha nem mindig fikáznak, vagy sz*rják le a képeimet, de ez meg magánügy, és nem is ide tartozik. A lapok sem szereik a szar, vagy szarult megkomponált képeket mindig, kivéve egyes rendkivüli helyzeteket.)

-Talán a legnagyobb hibám az, hogy ezzel a névvel nyitottam topikot, valóban már az elnevezés is felvethet kérdéseket, vitákat.

-Az #5-ben belinkelt hivatkozást csak azért tettem, mert a fószer hazánkfia, hadd legyek már kicsit soviniszta :-) Ennyi erővel hvatkozhattam volna a

www.xrayhunter.com

oldalára, és hasonlókra. Ha ott is ilyen, általad kategorizált minőséggel találkozol, talán rájössz, mit akarok ezzel.

-Rosszul fogalmaztam én is viszontválaszomban. A "nem lényeges" közül a "téma" szó törölve. Ennél a képnél a lényeg, amit nem írtam le: NEM DEKOLTÁZSról van szó, valamint az, hogy a felső eredeti színe fekete... És ez nem a Photoshhop műve, hanem a szűrőé. Tovább nem akarom ragozni, hogy általam rossz szóértelmezéssel miért "paparazzi" lenne.
Lehet, hogy az IR-topikba kellett volna berakni, de az meg, szavaiddal fogalmazzak: megint csak nem a pinákról szól.

-még annyi az "amatőr-profi" általad felvetett témára: Ha beregelsz pl. a mellesleg.hu-ra, meglepődve fogod látni, hogy miközben kő-profi feltételekkel toboroznak oda fotósokat, és valszeg azok is jutnak be oda, hogy némelyik fotó milyen minőségű. Úh. akkor ez megint nem játszik... Ráadásul ott még fizethecc is az ájsemesekért, hogy szarnak nevezhesd utána, potom 500-ér' vagy mennyiér azokat.

*.*
Általánosságban pedig:
nekem úgy jött le, hogy a "snassz reagálni" vagy hasonló megjegyzésem hozta meg ide a hsz.-okat. Ezt én arra értettem elsősorban, hogy az index arculatából adódóan, az általánosabb, vagy kissé politikusabb topikokban valóban megvan egy réteg, akiknek snassz a mezeihez visszaszólni.

Az is tény, hogy amint a példa mutatja (pár setben) a szakmai, nevezetesen épp a fotós topikok között is igazi liberéális szemlélettel snassz egy olyannal társalogni, akinél éppen nincs jobb helye a felesleges forintoknak, mint ilyen-amolyan szuper csodákra elkölteni, stb...
Persze ez nem vonatkozik a valóban komoly tudású fotósokra, akik azért hálistennek fel lelhetők errefelé is.

Végezetül pina ide, bubus oda, hát és a nőket szeretem. van ilyen. Nemcsak az ágyban, az utcán is, akár csak vizuálisan. Mert valóban a legcsodálatosabb teremtmények a földön, az összes "egyéb ganéságaikkal" együtt is.
Bízom benne, hogy ez még maradhat így egy darabig, amíg majd esetleg netán törvényeket nem hoznak ennek ellenkezőjére. Habár azokat max. majd jól megszegem :-D

Vannak jobb képeim is róluk. Portréban is, másképp is. Ez as így fog maradni, mindenkinek megvan a magáé, van aki makrózni szereti a sün tüskéit, vagy a zöldségeket, stb. ez így is van jól szerintem.

Ennyi.
Előzmény: Ahmet (19)