Az igazi Bohochal Creative Commons License 2007.04.18 0 0 537

Szia Jázmin,

bocsi, tegnap este meg a net is az idegeimmel játszott:) Nem tudtam feljönni, állandóan kidobott. Megint mondtatok egy-két dolgot, amitől talán nem feszengtem annyira, de igazán nyugodt holnap leszek, mikor elmegyek dokihoz.

Lehet, hogy igazatok van, hogy a mensi ideje alatt lehetek, utánaszámoltam. Ez egy megnyugtató válasznak jó:).Aztán a barátnőm mondta, aki szintén szült már és állítólag neki is volt "ilyen", hogy akár enyhe megfázástól is lehet. Tegnap elég pőrén öltöztem,az is igaz. Aztán amivel nem tudok mit kezdeni az az, hogy a hasam eddig is fájdogált, de most kicsit erősebben érzem a szúrkálást. Ráadásul pipilés közben eléggé csíp, úgyhogy már arra is gondoltam, hogy valami nyavalyát összeszedtem.:(

Pihenésről sajnos egyelőre még nem lehet szó, mert dolgozom egész nap, utána meg itthon is kéne vmit csinálni. De majd minden attól függ, hogy hogy érzem magam. Mert ha sz*rul, akkor, nem fogok egy fűszálat sem keresztbe tenni. A párom így is ideges, talán még jobban, mint én és "keresi" az okokat, hogy mitől lehet. Hogy biztos a porszívózástól, biztos ettől, biztos hogy papucs nélkül mászkálok a taposón stb:( Egyébként most akartuk/juk a hétvégén bejelenteni, mert még a szűk család sem tudja, nem szerettem volna elmondani, addig, amíg én sem vagyok biztos tutira benne, nem akarnék csalódást okozni senkinek. Már nagyon várják a szülők az "unokát":)

Előzmény: Jázmin79 (532)