levil Creative Commons License 2007.04.18 0 0 2687
Ne dicserj, ugy is nagy az egom :) Rutinmunka. Most meg ki vagyok vancsi.

Az ember a Pragai Ricky Skaggs koncert najan jon haza :) Szerintem nekunk nem ot kene varni a repteren hanem kint Pragaban elvezkedni (illetve en azon vagyok hogy Lyons, Coloradoban elvezkedjek, de az alternative is kecsegteto.)

Hangszer szallitasi tippek. Mindenkeppen fel kell vinni a gepre. Mandolinnal senkinek nem volt baja (bar hivatalosan nem fer bele a csomagmeret limitbe.) Erdemes jo elore bemenni hogy mindenkeppen legyen hely a fej feletti csomagtartokban.

A hangszer hurjait le kell engedni. Nem teljesen. Annyi nyomas legyen rajta hogy a helyen tartsa a hurlabat. Ez kb egy kvint-kvart lehangolast jelent.

A tokot ki kell tomni korbe hogy ne mozoghasson a hangszer. En alul felul 100%os pamut polokat szoktam hasznalni. (Ennekem ez a default viselet zoval van sok.) Cipzarakra, gombokra vigyazni mert karcolni tudnak. A fej es a nyak csatlakozasa a testhez kulonosen erzekeny. Itt minden lyukat ki kell teljesen tomni alul-felul. Erre az alsogatyat es zoknit ajanlom :)

Na megtudtatok a rutinos mandolinnal valo repules titkait. (Igy fogdossatok a hangszereimet. Az alsogatyaimmal voltak kiekelve a tokban :)
Előzmény: TheRover (2686)