Sziasztok!
Megvolt az UH, igaz most várni kellett, 1 hetes szabit nem lehet első ügyeletbe bepótolni :) 2 perc alatt befordította a drágát, NT:1,6 mm. CRL 6,3 van az UH-n, de 6,6-ot írt a papírra. Minden okés, láttam "mozogni" de csak a fejét ingatta a középpontba, alig tudtam kivenni. A dokit meg nem akartam nyúzni, úgyhogy elhatároztam: megyek a 3D-s UH-ra szerintem, még kitalálom mikor, és megszámolom az ujjait és benézünk a lába közé, és szívhangot hallgatok :) Felhívtam bnőmet, aki eü-s, és nagyon ledöbbent (én is) mert a leletem alján az alábbi szöveg szerepelt: Alulírott tudomásul veszem, hogy a magzati rendellenesség kiszűrését célzó ultrahang szűrővizsgálat hatékonysága a különböző típusú fejlődési rendellenesség esetén eltérő. Megértrettem, hogy a vizsgálat nem tévedhetetlen és nem szűri ki 100%-os hatásfokkal az esetleges magzati betegségeket.
Megértem miért írtékák le, de olvasni szörnyű :(
Amúgy máj 10-én kell mennem AFP-s vérvételre, és a doki írt a kiskönyvembe, és tök jó fej volt, miután elmeséltem védőnős tapasztalataimat mondta, hogy ne kínlódjak vele :))))) (Kiakadt, h. mi az, h. másolnom kell a leletet, nem tölti a kiskönyvem, stb...) :D