milán RG Creative Commons License 2007.04.17 0 0 4867
Olá,Pípöl!

Látom megy nektek a feszkó-keltés nélkülem is :)
Sharky: a Maddenről annyit, hogy nem sok köze van ahhoz, amit itt kishazánkban tolunk amcsifoci néven - ennek ellenére kiváncsi lennék én is, hogy miért nem hívtak snake-et... (Ettől függetlenül respekt az öreg Uborkának, mert legalább a TD vonalig eljutottunk 2x.) A telefonos segítségedre válaszolva: én megértelek, hogy sokat kell cuccolnod, és respektálom is. Gerinek meg el kell magyarázni a dolgokat, mert néha elég retardált. :)

Kistaki védelmében írok én Egerről:
3szor játszottunk velük, 3szor kikaptak,
az egyetlen csapat, amit meg tudtunk verni,
oda igazolt 1-2 játékosunk, meg a gőzgombóc edzőnk 50mezzel,
amiket a faszára húzgálhat.
(Megvan a 4 sor...)
Ennél többet én sem tudnék mondani róluk, annak ellenére, hogy mind a 3meccsen ott voltam 2őn játszottam... Szimpi csapat.
Egyébként meg nem értem, hogy mit lázadtok ellene, mert semmi bántót nem írt. Az egri csávó nickje most nem jut eszembe, meg ne itt sírjon, hogy így nem megy, meg úgy sajnálják magukat, mert telibe leszarom. Én sem írkálok át hozzájuk, hogy nekünk mi nem jó...

Sztem azt is telibe leszarom, hogy a többi csapat mit lát a fórumunkon, mert általában különböző faszságok belinkelése, meg vicces baromságok vannak rajta, tök feleslegesen... Észosztáskor legalább érdemes elolvasni - még ha nem is én osztok... :) Mondjuk az is jelent valamit, ha más csapatok tagjai is olvasgatják a fórumunkat - vagy azt, hogy az övékén még ennyi sincs, vagy azt hogy csak engem nem érdekel a többi fórum és rajtam kívül mindenki többet olvas.
Amúgy mit szóltok a szakkommentálásomhoz? :)

Öjj.