Receptek vannak... alapanyag is beszerezhető, ma már bármi, a legjobb minőségben akár... jó szakácsaink is vannak...
ámde...
mint már írtam régebben:
... az étlapot majdnem mindenhol a tulajok írják, vagy, ha a szakács írja, beleszólnak keményen...
... a tulajok a legolcsóbb árut hajlandók megvenni...
pl. valamelyik nap eperkrémlevest kellett főznöm... na nem epret kaptam hozzá, hanem valami olyan szörpöt, aminek a gyümölcstartalma 3% !!! volt... azt mondta jóóó az bele... én meg fogvicsorítva próbáltam kihozni belőle valami elfogadhatót... nem tenném ki alá a névkártyámat...
... olyan, mint pl. Franciaosrszágban, hogy a séf megy vásárolni... persze ismerik a piacon, és a legszebbet, legjobbat kapja... itt elképzelhetetlen... ráadásul a hivatalos szabályozások és előírások miatt piacról már nem is vásárolhatnánk...
... ezekről írtam már... meg a körülményekről... amíg ezek nem változnak, addig hiába, a legjobb szakács is csak közepeset tud max alkotni...