na akkor válaszok még mielőtt kiborul valaki:
-kérdéssel kezdem!Minek nekem leírni mit tudok az egerről amikor az egerről egy szót se szóltam ezen a fórumon soha????!Ha kérdez tőlem valaki alamit az egerről akkor annyit tudok róla mondani,hogy őrülten jól eltalálták a csapat nevé mert történelmileg nagyon illeszkedik a városukhoz!
-Szerkóról nem hazudtam ,amúgy ha figyeltél akkor is azt modntam,hogy mivel pénteken szegedről érkeztem ahol csak a kesztyűm volt mert azt oda rendeltem, a többi cuccom az berényben volt,és figyeld a nagy összefüggést amihez talán még Colombónak sem kell lenni,kölcsönkértem egy sisakot meg egy vállvédőt amiben pénteken voltam,vasárnap nálam volt a nacim,cipőm,zoknim meg minden protektor cucc ami csak kell saját fogvédő ilyesmi...(és közben nem voltam szegeden)de mivel ha megnézed én berényben lakom és nem egyszerü ezzel a cuccal utazgatni úgy voltam vele,hogy elhozom azt amit elkértem és odaadom NEKED és mivel az akitől elkértem az megy elvileg már a héten edzeni akkor ne legyen cucc nélkül,és én se szakadjak meg hogy két cuccot cipelek ide-oda!Érthető?Ja és ezt amúgy ott is megkérdezhetted volna mielőtt itt leHazugozol, amit amúgy köszi!Hazug?Végülis...
-Playhívás...hát pl a gólvonalnál történt dolgok,nem a legkissebb futónak kellett volna ott lenni,ezekre mindenkörülöttem álló ember szerint minimum 20kilóval nagyobb FB-k kellettek volna akik akkor épp oldalt ácsorogtak!De ha nem is ők mennyenek fel ilyenkor mert pl nincs idő cserélni akkor trükkösjáték : jobbra fake, ballra toss és tisztán befut a játékos!Vagy QB-snake!Csak annyit a playhívásról,hogy féléve All-Madden szinten játszok és ha valamit akkor playt hívni tudok!Aki játszik az tudja,hogy miről beszélek!(Bárki ellen kiállok ha kell)
-Gyorsaság...hát erre no comment ,pénteken ott leszek edzésen,futhatunk párat,majd meglátjuk!
-Én Bélát tisztelem szerintem semmi tiszteletlent nem mondtam!Ha ő ezt másként értette akkor elnézést!De ezt ott két mondtatban meg is dumáltuk!Én igyekszem minden szombati edzésen is ottlenni,és kialakula a kölcsönös bizalom!
-Ja és annyit az edzésrejárásról,hogy ok nem vagyok ott sok edzésen(más még ennyin se) de sajnálom nem egyszerü suliba járok ezt lássa be mindenki, ami nem is a közelben van!Amit lehet megteszek a csapatért ,heti négyszer-2 órát vagyok kondiba,szerdánként reggel megyek kajakozni mindig,és ha tehetem elmegyek futni is!Asszem kondició terén jól állok!
-nem akartam senkit untatni de tisztázni akartam néhány foltot!Én nem támadtam meg csúnya szavakkal senkit,nem írtam elhamarkodott szavakat senkire!És azt hiszem nem kellett volna így nekem esni!Szerintem neked sem esne jól!
-visszatérve a tegnapra: Isteni jók voltunk!