Aham, és ha ezek az emberek csupán annak örülnek egymagukban, megelégedetten hátradőlve, hogy elérték, hogy 0-ról 100-ra 9 alatt gyorsuljon a járgány, akkor miért erednek folyton a nyomomba és akarnak letolni az útról, és tapossák szét az autójukat? Nekem úgy tűnik, hogy csak idegesíti őket, hogy egy sima családi autóval (aminek hangja sincs, leültetve sincs, "NO FEAR" felirat és tanksapkamatrica sincs rajta) nem tudnak tempót tartani, pedig agyon van tuningolva a sajátjuk :) (Legalábbis a feszült viselkedésükből erre tudok következtetni.) Ha valaki tudja, hogy mit tud az autója, az nem bizonygatja magának minden piroslámpánál :)) Mikor baromira siettem autópályán 200 felett, az összes nagy Audi, BMW, Merci, mindenki szépen lehúzódott (ők tudják, hogy megy az autójuk, de most nincs kedvük gyorsabban menni, bizonygatniuk nem kell, tehát nem hisztizik az egójuk, előre tolva magát), megköszöntem, tudtam haladni, de csak az ilyen kisautók, mint A3 és társai kapaszkodtak eszeveszetten a kormányba, és az istennek nem akarták megérteni, hogy nem megy az autójuk, és le kéne húzódni, és nem bizonygatni, hogy márpedig akkor is ők maradnak elöl. Aztán hiszti van, ha kívülről előzik meg őket, majd a seggébe mennek az embernek amikor beérik, és mindenáron vissza akarják előzni :)) És amúgy miért mindig az ilyen Civicek, Suzukik, Golfok, Seat-ok, pdtbdtdi Audi A3-asok és hasonló kategóriájú autók versenyeznek folyton?:) Akkor röhögtem nagyon, mikor egy Smart kezdett el szenvedni mellettem, áldozatául esett annak az illuziónak, amit egy kisautó nyújt azzal, hogy nincs eleje, és gyorsabbnak tűnik az út optikailag, az is azt hitte gondolom, hogy sportautója van, csak mert turbós az a 800 köbcenti és gyorsnak tűnik a haladás :)
Vezettem egyébként én is ilyen autókat, ha már kérdezted, az 1.4-e Polonak pl. nem is nyomtam, mert minek, az egy vicc, hogy azt gyorsulásnak hívják. Arra jó, hogy eljusson A-ból B-be, meg leizzadva le tudjon előzni egy autót, ha nagyon muszáj. Az ilyennek nem is nyomom, mert minek, úgy se megy, viszont lehet vele nyugisan haladni. Baromira nem érdekel, hogy "kategóriájához" képest megy-e vagy sem, mert egyszerűen nem megy, ha széttaposom, akkor se :) A 121-es Mazdát viszont imádom, tök lendületes kis autó, azzal lehet haladni. Baromira nem érdekel, hogy milyen kategória, megyek, ahogy jólesik, aztán röhögök, amikor nekiállnak szenvedni, hogy legyorsuljanak, mert idegesíti őket, hogy egy aranyos játékautó dinamikusan képes haladni :)) Pedig se sportdob, se széles gumi, se morcos szemöldök, se üvöltő tuctuc (ami +5 lóerő, a mélynyomó lökdösi előre az autót :D), se semmi. Csak 145-ös topánkák, meg egy vigyorgó mazdaarc, egy helyes kis popsi, és halad vidáman, semmi exhibicionizmus, és baromira leszarja, hogy milyen kategória, és hány másodperc alatt van százon a városban :) De ezzel szemben is nekiállnak versenyezni itt Pesten :D Persze szigorúan csak azért, hogy megmérjék, megvan-e még a 9sec, nem esett-e ki a macskakövön, semmi bizonygatás, önigazolás és magamutogatás :) De azért, biztos ami biztos, felrakják a netre, hogy kit sikerült eddig legyorsulni, és mindegyiknél megvolt a 9sec... :)
Amúgy egyetlen kategória létezik szerintem: autó. Aztán ezen belül vagy megy úgy, ahogy jólesik, vagy nem. Aztán mindenki eldöntheti, milyet szeretne, melyik esik jól neki. De hogy vesz egy olyat, amelyik nem megy, aztán meg széttuningolja, hogy mégis menjen, az nálam nem a felfogható kategória :)