drica Creative Commons License 2007.04.16 0 0 1617
Az a vicc, hogy tkp. nyerhettünk volna pénteken – a nagy átlagunknál egy picivel jobb teljesítménnyel. Egyébként szerintem felesleges bírózni is, meg a technikaikra fogni a vereséget, egyszerűen szánalmasan pocsékul játszottunk. Eljátszottam a gondolattal, hogy mi lett volna, ha Marcsa nem kap technikait, mert addig kb. egál volt, de arra jutottam, hogy akkor sem nyerünk. És nem azért, mert nem otthon voltunk, meg a házigazda volt az ellenfél. Fenét.

Albapapi észrevételeivel abszolút egyetértek. Hozzátenném, hogy Marcsának nem ártana nyugtatót adni meccsek előtt, nem először láthattuk néhány perc után hisztizni, csak eddig nem honorálták. A bronzmeccsen mókás volt nézni, hogy Góbi Ricsi kivételével szinte minden pályára lépett játékosunk irányított, ha éppen nála volt úgy a labda :)

Kenny sérült, Pécsen kiment a bokája, még szerdán sem edzett. Át volt öltözve, és sztem be is vetette volna Matus, ha úgy alakul az eredmény, de hamar kiderült, hogy nem fog úgy alakulni. A 3. negyed eleji pár perc jó játékunk és egyenlítésünk ellenére.

Megjegyzem, szerintem sem akartuk annyira ezt a kupát. Ami bosszantó, mert valljuk be, könnye(bbe)n megszerezhető trófea. Jövőre akár úgy is nekimehetnénk, hogy essünk ki a 16 között, nehogy véletlenül döntőbe jussunk és kettővel több meccset kelljen játszani. És bosszantott az is, hogy ha már nincs döntő, akkor a bronzérem sem kell. Tudom, két csalódott csapat küzdelme, meg minden, de mégiscsak sportemberek. Ja, és ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem volt jó látni a fiataljainkat játszani, mert örültem neki. Hangát például simán beküldeném Kámán helyére, akár már szerdán is, ha Tomi megint a semmi formáját hozza.