Beast_99
2007.04.16
|
|
0 0
2818
|
Sziasztok! Én kb 3 éve tartok leogekkókat, rendszeresen olvasom azt a topikot, néha ha úgy látom, hogy nagyon kell segítség, még irásra is vetemedem. De amiket mostanában olvasok attól felfordul a gyomrom. Komolyan nevetséges amit csináltok,mint az oviban a dedósok.Lassan már meggondolom hogy elolvassam a hozzászólásokat. Nem hiszem, hogy nem lehet értelemesen megvitatni dolgokat. Mire jó az hogy egymást fikázzátok. Ebben a topikban ez nem volt szokás.:( Sajnos ahogy látom senki semmi értelemes tanáccsal nem tud szolgálni egy egyszerű kérdésre, pl. hogyan keltessünk ki tojásokat. Nem értem hogy miért kell azokat az embereket elüldözni akik talán még arra sem lusták hogy a tapasztalataikat megosszák a kezdőkkel. Dongal igérem hogy a mai nap leirom neked a keltetés mikéntjét. A tücsök postázásra meg csak azt tudom mondani, hogy a dolog nagyon szépen müxik. Én személyesen láttam a dobozokat amiben küldésre kerülnek a rovarok. Annak akinek nincs , vagy nagyon kevés az ideje annak nagyon nagy segítséget jelenthet. Érdemes kipróbálni. |
|