Hát ezaz.. össze sem tudom számolni hány húzós helyzetet úsztam meg verseny közben, de valahogy mindig megoldottam amikor valaki balf×sz volt körülöttem. És soha egyetlen gyorshajtós cetlit nem kaptam, pedig városban.. hát gyak. soha nem mentem 100 alatt. Erre hajnai fél egykor jövök haza, lassú zenével a mangóból nyugdt hangulatban, és egy előzésnél kikanyarodnak elém.. szegény Mitsu :_((( Ő csak 1.3-as 16v volt 82 pacival. De megettem vele.. hát jósokmindent :) 1.5, 1.6 még nemigen volt vetélytárs. Egyszer megettem egy 1.8 Scirocco GT-t is. 3ból 3szor, bár hozzá kell tenni hogy a harmadiknál már dőlt a füst a vw motorjából :)
crxforum és alfaamore fórumon volt reklámozva szinte csak, de egy jóbarátomnak Civicje van (1.4iS 90 ló) és fórumtag, úgyhogy tudtunk róla. Rengeteg nagyonszép autó volt, ha kíváncsi vagy képekre menj fel ide: http://crxforum.flix.hu/showtopic.php?topicid=250&seed=46223670768a0#eleje itt találsz linkeket képkkel :)
amúgy az 1.4 Civictől azért nem árt tartani, persze kategóriafüggő a dolog, de ez a barátom is tetemes listával rendelkezik otthagyott autókról (köztük a Coltom is :_) jo, kb fél autót kaptam csak.. leginkább azért mert a Colt 6300at forog a Civic meg 7000et, sürübben kellett váltogatnom :( ) De tényleg röhej hogy valaki rákölt félmilliót optikára és közben a technika full gyári.. hopp illetve nem, legtöben rádobnak egy "sport" dobot, ami hogyha nem típusspecifikus akkor többnyire csak ront a teljesítményen ha jól tudom :)) Amúgy még a balesetem előtti héten is gyűjtögettem a pénzt egy leömlőktől-dobig kipufrendszerre, ami után jött volna egy direktszűrő, rá egy chip, az egész meglett volna kb 250ből, de sajnos már sosem érkezett el az idő.. :( mindezek után lehet hogy megoptikáztam volna.. max egy alufelnivel ;)