blackrat Creative Commons License 2007.04.15 0 0 997

Bratyóm is azért nem akar úgy kötődni egy állathoz sem, merthogy úgyis megdöglik.. Hát ezt én se értem. Végülis az ember is ugyanúgy meghal, ráadásul valamikor még idő előtt sajnos. Azért az állatnál talán még fel is vagyunk rá készülve. Máramennyire persze lehet. És hogyha jó és szép élete volt, azért úgy nekünk is jobb, mivel az ember felelős az állatokért is. Aztán persze hogy hiányzik. Miért is ne hiányozna? Viszont akkor úgyis jön a következő, mert állatok nélkül élni nem lehet! :) Én legalábbis nem tudok! Tökre állatbuzi vagyok! :D És ált. iskolás 1 osztályos korom óta vannak állataim. Mondjuk mindigis kutyát akartam, de szüleim nem nagyon. Szoval kezdtem egy (már nem is tudom melyik volt először) hörcsöggel és egy hullámos papagájjal. De persze egyik sem kutya, úgyhogy tovább nyúztam őket. Találtuk a macskát, jó, akkor kapok cicát. De az sem utya! :D Úgyhogy végül 14 éves kaptam a Jonnyit. Ő most náron lesz 4 éves. Hú de megy az idő.. :) De a többi állatról sem tudtam lemodani, úgyhogy mindigis voltak papagájim, meg rágcsálóim. :) Legutóbbi papagáj páromból már csak a fiúcska van meg, de már ő is kb. 5 éves. Hogyha majd ő is elmegy, akkor madaram már nem lesz több. Ja, meg voltak zebra pintyeink is. Azoknak még fiókáik is voltak, de aztán az egész családocskát odaadtuk a mamámnak. Ott egy csomót voltak kiengedve is. Hát azták kiöregedtek idővel. A rácsákról meg azóta sem tudok lemondani! Volt már egy csomóféle hörcsögöm, egy tengeriröfim, és két mongol futóegerkém (őket még sztem láthattátok is :) ), most meg hát a patik. Aztán ha lesz több helyem, még több patit akarok! :D És tuti hogy kutyám is lesz mindig! Lehetőleg nem is egy! :D

Az égszinkék a kislány. Őt szegénykét egy kis tüdőgyuszival vettük, de aztán kapott gyógyszert és bár sose jött helyre teljesen, de kb 3 évet élt együtt a párocskájával, aki még mindig vígan éldegél, imár egyedül. A lányzó Jázmin volt, a fiucska meg még mindig Bubi. :) Imádták egymást! :)

Ők pedik a kis egerkéim voltak. A fiú Riki, a lány Tiki. Így kijön az hogy Riki-Tiki (tévi)-ez volt a kedven könyvem kiskoromban. :)
Előzmény: Dorinesz (995)