Dark Angyal Creative Commons License 2007.04.14 0 0 896

"Szerinted a múltam is végtelen variációt tartalmaz (amik meg sem történtek)?"

Igen.

"

- A végtelen számú jövőlehetőségemből (mint életútból) mennyi életút fog megvalósúlni?"

Amennyit csak választasz. Vagy akarsz. Nos, a beszélgetés - és a példa - kedvéért a reinkarnáció témáját elevenitem fel.

Megszületsz, lefutsz egy életpályát, meghalsz. ( Mindenkivel ez történik...:)) hogy azután mi, az már vallások, nézetek tucatjai válogatja. )

Nos, csak a beszélgetés kedvéért tételezzük fel, hogy ezen életed nem alakult a legfényesebben. Ugy döntesz tehát, hogy ujra leéled.. Mert ha Mézga Gézáné voltál,akkor olyan elemi hiányérzeted támad, hogy muszály ezt a pályát végigfutnod, csak most Hufnágel Pistihez akarsz és fogsz hozzámenni...A megéltség hiánya nem ereszt. Választhatnál mást testet, helyszint, dimenziót, de Neked ez a vágyad. És igy teszel. Ez esetben életed hasonló lesz- de mégsem. Vagy mégis? Csak rajtad mulik..

Tudom, hogy nehezen felfogható dolgokat irok, de ez van. A reinkarnációt megtapasztaltam, és Neked sem lehetetlen. Létezik a regresszios hipnozis, de pl. a prana nadi is segithet ebben, ők utazásnak hivják...

:))

Előzmény: Ati356 (892)