Hát nem tudom, az ember érzelmileg azért gazdagabban jön ki akkor, ha pl 14 évig szeretetben él együtt egy állattal, minthogy megpróbálja megkeményíteni a szívét (ami hozzáteszem képtelenség) mert úgy nem fog fájni annyira ha elveszíti. Dehát ebben a gondolkodásmódban benne van az is, hogy már eleve szereti az állatot, csak fel akar készülni arra, hogy fogja veszíteni. A halála így is úgy is fáj, akkor nem tökmind1? Na mindegy, én ezt soha nem fogom megérteni. De ez csak azért van, mert én imádom az összes állatot! :-)) De leginkább a szőrös kis jószáagokat, de azok közül mindet! A halakat nem szeretem annyira, de őket is szívesen tartanám, csak nem férnének el a szobámba. Merthogy ha már tartok valami állatot, akkor szeretek jó körülményeket és nagy helyet biztosítani nekik (mint ahogy az ON topikon is látszik a feltett ketrecképből), és ha már halakat tartok, akkor legalább 200 literes akváriumban tartanám őket, az viszont nem férne be a szobámba. :-)))
A macsekra visszatérve hál istennek nálunk itthon mindenki szereti. Az öcsém se szereti, ha bent van a szobájában, de csak azért, mert nála mindig kupi van, és a macska meg olyan kis játékos, hogy mindent halomba dönt. :-DD Pl. ott állnak a videókazettái feltornyozva a földön, ha a makka beszabadul, akkor bizti leveri az egészet. Meg a hangfalai is a földön vannak, a makka meg szeret ott szlalomozni köztük, belegabalyodik a zsinórokba, és szétszaggatja az egészet. :-DD De ezen kívül ő is nagyon szerti. És ha letagadná, akkor le is fényképeztem őket amikor együtt aludtak. Ezek után már tényleg nem hazudhat mást! :-DD
![](https://img.index.hu/imgfrm/2/8/0/5/THM_0002732805.jpg)
Irtó cukik együtt nem? A makka lehet, hogy nem nagyon látszik, mert öcsi gatyája is fekete. De ott van a makka, világítanak a fülei. :-))