ami az önigazolás dolgot illeti. felveted, hogy én itt bizonyára önigazolást keresek. én ilyet nem írtam, tehát ezt biztos abból a puszta tényből következtetted, hogy én itt vagyok. amennyiben abból, hogy valaki itt van, az következik, hogy önigazolást keres, akkor ez rád is igaz. tehát akkor ugyanolyan logikus azt állítani, hogy te önigazolást keresel, mintneked azt, hogy én azt keresek. tehát ha ezt értelmetlennek találod, és kérdezed, hogy mit keresek itt, akkor visszakérdezek, hogy te mit keresel itt?
elpőre bocsátom, hogy bizonyára azt válaszolod, hogy te nem önigazolsát keresel itt. és azt is, hogy pont ugyanez a válasz a te kérdésedre is. ha gondolkodtál volna, nem kérdeztél volna hülyeséget.
máskor kímélj meg ettől, és próbálj meg gondolkodni! biztosan nem azért vagyok itt, hogy hülyegyerekek hülye kérdéseire reagáljak. szóval ha ilyesmikkel jössz, akkor ideges leszek, és anyázni fogok.
"nem talaltunk valamit, amire korabban szamitottunk (sot, amit meg 15 eve is tanitottak kozepiskolaban) hogy talalni fogunk. Megtalaltunk viszont valamit, ami ellentmond annak, amire szamitottunk."
ez kurvára nem az, amit először írtál. viszont abszolút nem konkrét, hanem homályos.
foigalmam nincs, mit gondolsz, mire számítottunk, és azt sem, hogy mit találtak, amire nem számítottunk, de cáfol.