Akarki akarmit mond, meg van irva a sorsunk elore.
Egy kocsog szarvas leamortizalta ma fel 7-kor, nyirgelse hataraban az automat. Megvedett minket a dragaszag, szerencsere mi egyetlen karcolas nelkul megusztuk, azt leszamitva, hogy a hatralevo 20 percben hullott a finom uvegszilank az olunkbe. Nem hajtottam gyorsan, 70-80, de semmi idom nem volt reagalni, utolag azt mondjak nagy szerencse, hogy reflexbol nem rantottam le az autot az arokba, akkor meg jobban osszetorik.
A rohadekbol en mar csak annyit lattam, hogy bent van a motorhazteto felett, szo szerint beugrott az auto elejere. Nekem teljesen takarasban volt a dog az A-oszloptol, Zsuzsa mellettem latta amikor kiugrott a bokrok kozul, de mar csak nyikkanni tudott es elkapni a fejet, aztan kovetkezo pillanatban mar csattantunk.
A szelvedo teteje erte, szerencsere nem jott be rajta, atpordult az auto felett (a napfenyteto nyitva volt, az is meghorpadt, es eltort a szelterelo jobb oldali karja). Szerencse a szerencsetlensegben, hogy egy ilyen alacsony autoval voltunk, az Astraval, RAV4-nel, vagy a 607-esnel bejott volna a szelvedon.
Nem egy kis oz volt, hanem egy nagy dog szarvas, raadasul mindezek utan a rohadek el sem pusztult, elszelelt, ugyhogy a karom senki sem fizeti meg. Tabla sem volt kint...
Ami serult: bal elso index bura eltort (lampa szerencsere nem), bal eslo sarvedo iv egy reszen behorpadt (nem tudom mitol, de szorcsomo is van rajta), az elso spoiler a sarki reszen megserult, a festek levalt, A szelvedo betort (szerencsere nem robbant az arcunkba), napfenyteto eleje meghorpadt egy kicsit, illetve a teto eleje is, ahol a szarvas teste erte.
Leteszem a vadaszvizsgat es kinyirok minden ilyen dogot.
Amugy olcson megusztuk, szerencsere semmi bajunk sem lett, es a fentieken kivul a kocsinak sem, lehetett volna rosszabb is. A kocsit meg meg lehet csinaltatni... holnap csinalok kepet. Lehet, hogy kicsit sirni is fogok.
Krinyo