Teljes mértékben átérzem, amit leírtál. És neked jóval nagyobb veszteni valód van.
Nekem közel másfél évvel az előző hozzászólásom óta újból meggyűlt velük, és főleg a tempójukkal a bajom.
Történt ugyanis, hogy úgy alakult az anyagi helyzetem, hogy 1.2 M forint értékben elő tudtam törleszteni.
Felhívtam a telefonos ügyfélszolgálatát a Raiff. Lisingnek, azt mondták lehet menni bármikor a Váci út 81-85-re (teljesen ellentétes pólusa a városnak, ahhoz képest, ahol mi lakunk, ami a honlapon nyitvatartási idő.
Be is mentünk múlt héten 5-én, amikor is azt mondta a csaj, hogy 5-én behajtási nap van, a számítógép "nem tudja feldolgozni" a kérelmünket.
Mondom neki, direkt rákérdeztem, és azt mondták BÁRMIKOR lehet jönni. Na telefonálás ide-oda, OK, csináljuk, de a papírok nem tudja mikorra lesznek meg, de azért én fizessem be a pénztárba az 1.2 millert, mert addig nem tudja elkezdeni.
Ok, elsétáltam ahhoz az ablakhoz, befizettem, vissza az eredeti csajhoz, egy nagy sóhajtás, REMÉLI, holnapra már jóváíródik a pénz a számlájukon. Hangsúlyozom Raiffeisen bankban lett befizetve Raiffeisen számlára.
Jó, csinál egy előkalkulációt stb. Majd telefonál, ha kész vannak a papírok, de nagyon jó lenne, ha minél hamarabb kész lenne (mondja ő), mert csak akkor veszik figyelembe az új törlesztőrészletet, mert 13-án lezárják a bekérő leveleket. Mondtam neki, hogy hát én is "REMÉLEM".
Másnap biztos, ami biztos felhívtam a telefonos üfsz-et, hogy akkor beérkezett-e a pénz. Mire a csaj. Minek fizettem be a pénzt, most ott lóg a levegőben nincs semmiféle szerződésem. Ugyanis ez úgy működik, hogy ők eldöntik, hogy egyáltalán engedélyezik-e az előtörlesztést. Lehet nem is fognak ekkora összeget engedni.
Saját kontómra minek fizetek.
Na akkor elszakadt a cérna, pedig nő létemre ritkán szokott. Hogy lehet az, hogy a saját munkatársa csak akkor foghatott a dologbe, amikor a pénz be volt fizetve. Erre ő meg.... Na gondolom eme erélyes fellépésem alapján délután kész voltak a papírok.
Újra be a város másik felébe, aláírtam, majd a csaj. "REMÉLI" 13-ig élesítik a szerződést, és már az új szerződés szerint fogok fizetni. Mondtam, ma van 6-a, én is nagyon "REMÉLEM", hogy 7 nap elegendő lesz élesíteni.
Én nagyon régóta a sokat szidott OTP-nél vagyok, de nekem ott minden mindig azonnal elintéződik. És még a város másik felébe sem kell menni, csak a szomszéd utcába. Ott ha saját bankból fizet be valaki pénzt, az azonnal jóvá van írva számlán.
Soha nem "reménykednek" az ügyintézők.
És még képes volt nekem elsorolni mind ő mind a pénztáros a Raiff. legújabb akcióit.