hát szerintem egy 175 centis, 95 kilós fizikum baromira erős lehet. szerintem kb 2x olyan erős mint te vagy most. (vagy több)
Nincsenek elfogadott súlyok. ez baromság. az erő nem 3 hónap alatt jön. és főleg nem a kiegektől. ha erőt akarsz fejleszteni, a 10 es ismétlésszámoknál alacsonyabbakkal kellene edzened. de szerintem nyitott gerinccel ne akarj sokat elérni. mert pont azokat a gyakorlatokat vagy kénytelen kihagyni, amelyek a legjobb eredményt hozzák erőnövekedés szempontjából. ne élj a súlyok bűvöletében. hiába nyomsz 100 kilóval fekve a gépen, valószínüleg közöd se lenne egy normális 100 kilós fekvenyomáshoz. az én tapasztalatom az, hogy amikor a súlyok kezdenek előtérbe kerülni, akkor a helyes végrehajtási forma sérül. és ez különösen veszélyes rád nézve. mert nem csak a guggolástól, meg a felhúzástól sérulhet a gerinced. elég egy szerencétlen mozdulat.
A fejlődéshez idő kell. és türelem. én pl nemrég találtam meg az egyik edzésnaplómat, full kezdő koromból. nakbólnyomás rúddal 27,5x8 30x6 30x5+1 (a +1erőltetett) mosolyogtam rajta.tegnap 40kg egykezesekkel csináltam a gyakorlatot, 8 as szériákba. 45-ösbe is nyomtam 4-et. de nem 3 hónnap alatt, hanem 5 év alatt jutottam el ide! Legyél türelmes.
A kajáról: igen a ch legyen napi 350 g. figyeld a testtömeged változását. nem túl nagy tragédia, ha nem növekszik a súlyod, mert elégé nagy a testzsírod, és nekem az a tapasztalatom, hogy az ilyen hízékony srácok simán tudják az erejüket növelni, ugy hogy akár még fogynak is. persze ez nem fog örökké tartani. szerintem nem sok értelme van a nettó testömegedet növelni. ha meg fogysz, akkor ne parázz az izomvesztésen. neked nincs miért, ezt az erőszintet 2-3 hét alatt vissza lehet szerezni.
"Ha nem csökken vagy túl gyorsan csökken a testsúly akkor vigyem fel egy kicsit és mennyivel?"
pontosan, játsz a ch bevitellel. ezt neked kell kikisérletezned. javaslom hogy 30gal növeld vagy csökkentsd a ch beviteled, aztán nézd meg, hogy hogyan hat a testsúlyodra. ezért fontos, hogy mindig ua körülmények között mérd a súlyod. és ezér kell digi mérleg, mer az pontosabb.