Nyugalom Rondsorf!
Ne húzd fel magad. Ha beleolvasol a topic elejébe, akkor meglátod, hogy ész érvekre én is egy nagy semmit kaptam. :)
Egy tudományosan gondolkodó ember képes új tények, adatok stb tükrében elméleteit, felfogását, meggyőződését változtatni, ezért tudomány! Mindíg változik finomodik!
Egy vallásos felfogású ember hitből való meggyőződése be van betonozva, azon változtatni nem tud! Ha változtatna rajta, akkor a saját hitébe esne csorba, rosszab esetben elveszíti a hitét! Ezér a hit (és nem csak a vallásos hit) nagyon merev, szűk keretek között mozog, nincs lehetősége a változtatásra!
Ritka kivételek egyike mikor a katolikus egyház elfogadta az evulúciót! Pedig addig összeegyeztethetetlen volt a vallással, mert az a Biblia meggyalázása volt. Épp úgy ahogy a föld gömbölyű mivalta is az volt. Hány embernek kellett emiatt is meghalnia!
De a tudományos dolgok tagadása hosszú távon nem megy, mert nevetségessé válnak.
Én azon csodálkozom, h az evulúcióval is eddig vártak. Nem volt szemük, józan paraszti eszük? Hisz ha nem lenne evulúció, akkor egy-egy betegséget csak elég lenne egyszer legyőzni, hisz a vírusok, baktériumok is állandóak lennének, és nem kellene újabb és újabb gyógyszer (lásd influenza mennyit változott azóta amióta nyomon követik).
Nos tehát ne várj egy vallásos embertől a te szemszögedből korrekt választ, érvet, mert azt úgysem kapsz!
Ez van!
De élvezem a vitátokat.
Ui: én is lottózok, és programozó létemre tudom, h az esélyem szinte egyenlő a nullával, de a remény hal meg utoljára... :)