Hát Lisa enyhén szólva irigylésre méltó helyzetben volt ebben az epizódban.... ;-) Betegség/álbetegség ide vagy oda. Na igen, amikor állította a székét és összeért az arcuk, akkor az TOTÁL olyan volt tényleg, hogy itt mindjárt lesz cupp, mindenki azt hitte. :-) Mondjuk én nem tudom felfogni, hogy miért nem, mindig csak majdnem, majdnem, majdnem...vázz, már el is utaztak kettesben, érjenek már be a finisbe!
Amúgy nagyon jó ötlet volt szerintem ez a repülőút, imádom amikor egy kicsit kimozdulnak a kórházból.
És akikkel helyettesítette Ducklingokat? Én azon akkorákat röhögtem, tökéletesek voltak, nem? :-) Chase-helyettes még csak gyerek volt, de még így is ő ért legtöbbet a 3 közül, Foreman-helyettes egy szót nem beszélt angolul, de így is megfelelt, Cameron-helyettes meg rögtön beszólt neki, hogy nem lemosható filccel ír a repülő falára. :-D
Nem volt szimpi a félfeka csaj? nekem igen, nem tudom megmondani, hogy miért, talán azért, mert volt chemistry közte meg Wilson között, és Wilson olyan szinten zabálnivaló volt amikor felhívta, hogy kapásból elkezdtem drukkolni... :-)
Szegény cicát nagyon sajnáltam, de a pozitívumok:
1. szerencsére nagyon látszott, hogy a döglött macska csak műmacska és nem is hasonlított az eredetire (nekem ez kellett a lelkivilágomnak)
2. még látta Chase-t meztelenül, mielőtt kimúlt
;-)