Nanchy Creative Commons License 2007.04.11 0 0 179

Sziasztok!

2007. november 10-re számoltam a babám születését. 31 éves vagyok. Első gyermekem lesz, neme ismeretlen. (És nem is szeretném megtudni. Legyen a picim titka:) )

Eddig csak a terhességmegállapító uh.-n voltam, még a Schöpf-Méreyben. Holnap megyek a "területileg illetékes" terhes szakrendelésre, mert a nőgyógyászom ugyan elvállalja a terhesgondozást, de szerinte ide mindenképpen be kell jelentkeznem, a kiskönyvemet is itt állítják ki. Már nagyon várom, múlthétig egy dekát sem híztam(ezen a héten pedig még nem méretzkedtem), mellem ugyan feszül, de beleférek a régi, jobbféle melltartóimba, hányingerem vagy egyéb koraterhességre jellemző tünetem nincs. Vagyis néha fájdogál a hasam, de abszolút kibírható, enyhébb, mint a menstruációs görcseim korábban.

Már-már azt gondolom, hogy nincs is senki a pocakomban, hogy elmúlt....:)

A petefürkészem egyébként a S-M-ben (volt) doki, már kíváncsi vagyok mit fog mondani. Úgy halottam szülni lehet még ott, bár novemberig biztos változik. Az összeg, amit erre "árként" mondtak pedig, szerintem nem sokkal több, mint amit az orvosok, szülésznők összesen elkérnek... vagy csak én hallok nagyon rosszakat.

Egyébként "területileg illetékes kórház" a Margit lett volna, aminek a szülészetét a János vette át. Nos, hogy adott esetben otthonról (Szentendréről) hogyan érek oda.... azt elképzelni sem tudom... Majd mentőben, vagy árokparton szülök:)

Ja, és dolgozom, terveim szerint szeptember végéig, október közepéig mindenképp.

Á./Náncsi (bocs, ha hosszú voltam)